Thursday, 13 September 2012

TRIAL STPM SUDAH BERMULA U_U

Assalamualaikum kawan2.

Minggu ni ana dah mule percubaan STPM. Ya Allah ana sangat berdebar2. tapi baru trial belum lagi yg betul2. tak sampai sebulan pon kalau nk dikira STPM sebenar. Ana sangat berdebar2 menghadapi hari itu, result stpm nantila yg akan menentukan masa depan ana sama ada ana masuk UNIVERSITI atau tidak. Ana harap sangat doa ana dimakbulkan Allah. Ana nak teman teman ana juge masuk U. nak tengok semua berjaya. Ana mohon doa korang sume ea yang bace ni,doakan kami berjaya menempuh peperangan exam stpm ni, untuk menuntut ilmu Allah. :D
 
Nak diikutkan cerita,nak 4 paper ana exam tuk trial ni,hari paling buat ana tension hari Rabu sebab ape?............ sebab jadualnye bertindih,ya Allah hanya Allah yang tahu perasaan kiteorg mase tu,dah la USULUDDIN dgn Pengajian Am. Lagi2 usul memang banyak kena ingat,sebelum ni belajar mmg ana ingat,tp nak ingatkan lagi,takut nanati akidahnye terpesong,usul ni kalau main jawab je tanpe dlm buku bole buat akidah kite tau jela,sebab banyakla soalan suruh bg pendapat ulamak yg ana belajar, banyak sgt nk kena ingat. poning den ! tapi takpe. belajar dr kesilapan,lepas ni ana harap stpm betul takde yg tertindih. :D
doakan kami semua ye :D sayang korang.


Ya Allah permudahkanlah urusan kami dalam menghadapi peperiksaan,berkatkanlah segala ilmu yang guru kami beri supaya kami dapat menerima ilmu Mu sepenuhnya. amin,,,, :D

No comments:

Post a Comment