Sunday, 11 March 2012

I LOVE PIANO


ASSALAMUALAIKUM.



alhamdulillah....nak share sikit,dekat rumah walaupon ada piano tapi tak reti main sgt. tapi,teringin sangat bila ada waktu lapang nak belajar main piano dalam youtube pon boleh. ^_^ aku reti satu lagu je. lagu yg popular lah jugak. tapi sekarang sayang dah tak ingat note2nya. hmmm. Tapi apa pon harap lah satu hari nanti dapat main walaupon 2 3 lagu kegemaran. :D tak sabar pulak,,,best main piano ni,dari gerakan jari2 kita tu dah nampak keunikan bermain piano ni. lagi lagi bila dapat feeling ketika bermain. boleh menitiskan air mata kalau lagu lagu yang menyentuh jiwa laah. just nice~ 

Ana ada favorite pemainn piano terkenal dunia. namanya Maksim Mrvica 






awesome !! lagu lagu pianonya terbaik. hebat ! :D



                                 http://www.youtube.com/watch?v=h6A-JYbu1Os&feature=related

this is one of my fav song by maksim mrvica~