Sunday, 6 January 2013

Natural Makeup

hye uollss,,

Today,aku nak share about makeup. Aku memang suka gila bab makeup ni,tapi takdelah lebih lebih sangat. Just natural makeup aku suka sebab natural makeup looks like no makeup, natural makeup ni lebih nampak wajah kita segar tapi tetap macam kita tanpa makeup. AWESOME right ?! memang awesome ! haha. Yelah aku cuti lama ni,kerjanya tengok youtube about makeup je memanjang. Semua wanita nak tampil segar bila keluar rumah kan,bukan untuk menunjuk2 tapi untuk nampak segar. Takkan nak nampak muka kusam je macam tak mandi betul tak. takpe jom tengok !

Sesiapa yang berminat nak makeup secara natural makeup jom kita tengok video ni. natural ! :)





okay,semoga terhibur :D hehehe haa nak cakap sikit,nak pakai foundation tu biarlah foundation colour sama macam warna kulit kita. baru natural. ni nanti ada yg nampak sangat pakai bedak sebab tak sekata dengan warna kulit muka kita. okay. :) bubyee salam~


1 comment: